Se her:

 

Nu bliver det en ren fornøjelse at fjerne bundmaling i Dronningborg Baade-Laug

Hvis du har fjernet bundmaling, ved du, at det er hårdt og beskidt arbejde – og så er slibestøv og malingrester ikke godt for miljøet. Dansk Sejlunion har sam­men med Miljøministeriet fundet frem til, at værktøj med støvsuger gør det let­tere og renere for dig at fjerne bundmaling. Samtidig gavner det havnemiljøet.

I Dronningborg Baade-Laug har vi investeret i det nye, professionelle værktøj med støvsuger, som du skal bruge, når du skal igang med klargøringsarbejdet. Værktøjet gør det til en langt renere fornøjelse at fjerne bundma­ling og reducerer samtidig den farlige kobber­forure­ning fra slibestøv og malingsafskrab med op til 99%. 

Det nye værktøj er effektivt og giver et bedre resultat. Som sejler kan du dermed være med til at løse et dobbelt problem, hvis du bruger det nye værktøj med støvsuger: Mindre støv under klargøringen og ingen forurening på bådpladsen!

En god investering i havnemiljøet

Erfaringer fra Dansk Sejl­unions ”Projekt Ren Havn” viser, at kobber­forure­nin­gen stort set kan fjernes helt, hvis man bruger værktøj med støvsuger. Det er baggrunden for den handlingsplan, som Dansk Sejlunion og Danmarks Idræts-Forbund har indgået med miljøminister Hans Chr. Schmidt – og som ligger til grund for anbefalingen til de danske havne om at investere i det nye værktøj.    

- I Miljøministeriet er vi glade for samarbejdet med Dansk Sejlunion og de nye anb­­efa­linger. Det er et miljø­initiativ, som går op i en højere en­hed. Vi slipper af med kobberforure­nin­gen på vinterplad­ser­ne og sej­lerne undgår at indånde slibestøvet. Det nye udstyr er derfor en god investering i et bedre havnemiljø, siger miljøminister Hans Chr. Schmidt.

Læs mere om det nye udstyr og kampagnen på Miljøstyrelsens hjemmeside

Alt gammel bundmaling skal opsamles når du renser bunden af, så brug støvsuger,

Det er gratis at låne værktøjet, du skal kun betale for det sandpapir, støvsugeposer og skrabejern du bruger. Husk at bestille tid.

 

 

Pris for tilbehør:
Pr stk. kr.
   
Støvsugerposer
105.00
Hårdtmetal skrabejern
25.00
Slibepapir korn 40
6.00
Slibepapir korn 80
6.00

 

Bestyrelsen

TILBAGE