Dansk Sejlunions RSS feed
To nye konsulenter i Dansk Sejlunion
Marie Louise Brøndum Svendsen og Ingeborg G. Nielsen er ansat i Dansk Sejlunion, hvor de skal arbejde med at udvikle sejlere og klubber.
Brolukninger skal tage hensyn til sejlerne
Et kommende broarbejde på Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund skærer ind over sejlsæsonens sidste del. Lukningen bør udskydes, opfordrer Dansk Sejlunion i et høringssvar.
Iker Martinez-sagen - Dansk Sejlunion stiller forslag til World Sailing
Dansk Sejlunion foreslår ændringer af World Sailings regler. Målet er at imødegå gentagelser af "Iker Martinez-sagen" fra VM i Aarhus 2018.
Anne-Marie Rindom suveræn verdensmester
Anne-Marie Rindom har onsdag (24.7.) føjet VM-guld til sin i forvejen imponerende sejrsrække i 2019. Den 28-årige Horsens-sejler afgjorde VM-slaget til egen fordel allerede før sidste sejlads.
SydkystDanmark – 16 havne i nyt fremstød
16 havne i Sydsjælland og på Møn er sammen om et nyt fælles univers på Havneguide.dk. Målet er at vise regionens turistherligheder bedre frem, så flere sejlere får lyst til at sætte kurs mod området.
Invitation - Kom til SEJLERSKOLE CUP 2019
14. september er Kerteminde Sejlklub for den årlige dyst mellem sejlerskolerelever fra hele landet.
BLOG: Pas på jer selv på vandet – vi skal ses igen!
BLOG fra Dansk Sejlunions direktør, Christian Lerche – om brugen af redningsvest, der er faldet de seneste år. Til trods for, at drukneulykker stort set kun rammer personer uden vest!
Ny alarm-app øger din sikkerhed til søs
SejlSikkert-Alarm hedder en ny, gratis app til smartphones. Appen tracker din position på vandet via telefonens GPS. Få dage efter lanceringen er appen allerede hentet af 3500 brugere.
Line Markert - Børn skal sejle for at vinde i livet
FORMANDSBLOG fra Line Markert – med en opfordring til at give sejlerbørn et bredere perspektiv på sejlsporten: Mere fokus på færdigheder og mindre på resultater.
Politi advarer - ferien er højsæson for svindlere
I ferien stiger risikoen for, at svindlere via e-mails vil forsøge at narre penge ud af klubkasserne. Læs her, hvad I som sejlklub kan gøre for at undgå af falde i svindlernes fælder…
Thu, 19 Mar 2015 12:27:26 GMT
Powered by RSSlib