Dansk Sejlunions RSS feed
Sportschef - Stærkt landshold klar til OL-år
BLOG fra sportschef Thomas Jacobsen - om udsigten til et intenst forår med udtagelser og forberedelser frem mod OL i Japan - og tiden efter, hvor alt begynder forfra. Netop nu er den samlede Danish Sailing Team-trup på 90 sejlere blevet fordelt på hold.
Yngre og aktive sejlerfamilier skaber liv i havnene
De danske havne rundede over 1 mio. gæstesejlere i 2019. Et generationsskifte i havnene med flere, yngre familier i bådene løfter aktivitetsniveauet, lyder det fra FLID.
Invitation til Tørtræningslejr i januar
10.-12. januar 2020 lægger Risskov Efterskole ved Aarhus rammer til årets Tørtræningslejr. Tilmeldingen er åben frem til 3. januar.
Line Markert - Tak for et begivenhedsrigt 2019
FORMANDSBLOG fra Line Markert - der ser tilbage på 2019 og dermed afslutningen på et udfordrende årti for sejlsporten. 2020 byder på bl.a. møderække om kredse, e-sejlads og OL i Tokyo.
Afgørelse i Regel 69-sag fra J/70 DM i Horsens
En meget omtalt sag fra DM for J/70 i Horsens er nu afsluttet ved Dansk Sejlunions Appel- og Regeludvalg. Udvalget tager ikke den diskvalificerede besætnings appel til følge, og udvalget idømmer heller ikke yderligere sanktion på baggrund af protestkomitéens afgørelse.
Søkort til sejlerskoler - favorabel pris
Dansk Sejlunion tilbyder nu søkort til undervisningsbrug til fordelagtige priser. Via en ny aftale har undervisere på sejlerskoler og censorer mulighed for at bestille fire forskellige uddannelsespakker med søkort.
SailGP – en fantastisk nyhed for dansk sejlsport
Med nyheden om et dansk SailGP-hold fra 2020 rykker Danmark ind på én af international sejlsports mest spektakulære scener. Samtidig får unge danske sejlere et nyt drømmemål, siger Dansk Sejlunions formand, Line Markert.
Hjælp klubben - lav en indsamling
Med indsamlinger via BetterNow kan sejlklubber samle penge ind til bl.a. ungdomsarbejde, klubhusbyggeri eller køb af klubbåde. Støttebeløb giver skattefradrag. En oplagt mulighed for at sikre klubarbejdet en ekstra "julegave".
Super finaledag ved VM - dansk sølv og bronze
Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck sikrede sig VM-sølv i Nacra 17 i overbevisende stil. Imponerende 49erFX-bronze til Baad og Thusgaard, som på sidstedagen lukkede kæmpe pointgab op til podiet.
Rindom i finalen om Årets Sportsnavn 2019
Med sine mange topresultater i 2019 er den danske Laser Radial-stjerne nu for anden gang i karrieren med i finalefeltet om Danmarks fineste idrætspris.
Thu, 19 Mar 2015 12:27:26 GMT
Powered by RSSlib