Dansk Sejlunions RSS feed
Line Markert - Eventyr på dagsordenen
Formandsblog fra Line Markert - denne gang som om bl.a. Klubkonferencen, hvor der i år vil være fokus på eventyret som tilbud til især børn og unge.
Har du båd i Storbritannien - hent den hjem før Brexit
European Boating Association (EBA) gentager sit budskab fra tidligere år: Du risikerer at skulle betale moms og told, hvis du henter en båd ud af Storbritannien efter 31. oktober.
Fælles kamp for fri og sikker sejlads
Dansk Sejlunion, FLID og Danske Tursejlere samler kræfterne i et nyt Havforum-udvalg. Formålet er at sikre sejlernes interesser i en tid, hvor stadig flere aktører etablerer sig i de indre farvande.
Verdensmester Rindom nomineret som World Sailor of the Year
2019 har været et sandt drømmeår for Anne-Marie Rindom. Nu er hun også nomineret som Rolex World Sailor of the Year - og du kan med din stemme hjælpe hende på vej...
Klubkonfenference 2019 - tilmelding er åben
"Eventyr, udvikling og fællesskab" er temaet for Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted, 15.-16. november 2019. Tilmelding til konferencen er fortsat åben.
Efterskolernes Dag - masser af skoler tilbyder sejlads
Masser af efterskoler landet over har sejlsport på programmet. Efterskolernes Dag, søndag den 29. september, er en oplagt anledning til at se nærmere på mulighederne.
Holbæk øverst på skammelen ved First Sejlerskole Cup
First Sejlerskole Cup 2019 i Kerteminde blev en rigtig sejlerfest sol og ideelle vindforhold - og Holbæk Sejlklub som den kun anden sjællandske vinder af Det Gyldne Spilhåndtag.
Brolukning udsættes af hensyn til sejlerne
Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund spærres for gennemsejling fra slutningen af oktober og indtil januar 2020. Dog med åbning ti dage midt i november.
Ocean Race til Aarhus i 2022 - Fantastisk nyhed
Flot og spektakulær oplevelse venter tusindvis af danskere, når Ocean Race kommer til Danmark og Aarhus i 2022. Ambitionen er at få danske sejlere med på bådene, siger Dansk Sejlunions formand, Line Markert.
Dødsfald – Ole Jakobsen, tidligere formand for Dansk Sejlunion
Ole Jakobsen var formand for Dansk Sejlunion i en periode, hvor sejlsporten udviklede sig eksplosivt. Lørdag den 24. august døde Ole i en alder af 91 år.
Thu, 19 Mar 2015 12:27:26 GMT
Powered by RSSlib