Dansk Sejlunions RSS feed
Nye medlemstal - rekordmange kvinder i sejlsporten
Aldrig før har kvinder udgjort så stor en andel af sejlklubbernes medlemmer som nu, viser den årlige opgørelse fra Danmarks Idrætsforbund. Samlet set et lille plus Dansk Sejlunions medlemstal - men færre børn og unge sejler.
Kæmpe triumf for Anne-Marie Rindom
Den danske Laser Radial-sejler sejrer for andet år i træk ved Trofeo Princesa Sofia Cup på Mallorca. Også dansk bronze i RS:X til Lærke Buhl-Hansen.
Line Markert - Fællesskab med kredse og best practice
Formandsblog fra Line Markert - om kommende turné, der skal afklare kredsenes videre rolle i fællesskabet og om indsamling af "best practice", så klubber kan inspirere hinanden.
Søg foreningspuljen - over 40 mio. til klubprojekter
DIF og DGI's foreningspulje på 44 mio. kr. er sejlklubbers mest oplagte mulighed for støtte til projekter, der styrker fællesskaberne. Chancerne er gode - cirka hver anden ansøger fik tilskud i 2018!
Trofeo Princesa Sofia 2019 - følg danskerne
Det tradionsrige og stærkt besatte Mallorca-stævne fejrer i år sit 50 års jubilæum. 18 danske både er til start - følg resultaterne gennem stævnet HER.
Invitation til klubber - hør om sponsorsøgning
Fem aftner i april tager Commercial Upside rundt i landet for at give sejlklubber viden og værktøjer til brug for netværksarbejde og sponsorsøgning.
Sådan forløb Dansk Sejlunions generalforsamling 2019
Et klart flertal blandt klubberne forkastede bestyrelsens forslag om at tage kredsene ud af Dansk Sejlunions vedtægter. Her er en gennemgang af de mest markante punkter fra årets generalforsamling.
Unik ungdomsindsats udløser pris til Snekkersten
Snekkersten Skotterup Sejlklub modtager Dansk Sejlunions Klubudvikingspris 2019. På få år har klubben skabt et fantastisk sejlermiljø for børn og unge, hvor tæt samarbejde med naboklubber og kommune er vigtige elementer.
Iker Martinez-sagen: Sejlsportens omdømme er på spil
"Vi bliver nødt til at slå hårdt ned og sikre, at det ikke betaler sig at snyde," fastslår Dansk Sejlunions formand, Line Market, i en kommentar til Iker Martinez-sagen.
Line Markert - Samarbejde vigtigere end formelle kredse
Formandsblog fra Line Markert - hvor hun uddyber bestyrelsens tilgang til forslaget om at fjerne kredsene fra Dansk Sejlunions vedtægter.
Thu, 19 Mar 2015 12:27:26 GMT
Powered by RSSlib