Dansk Sejlunions RSS feed
Middelfart Sejlklub - godkendt som Sportsklub
Torsdag i sidste uge blev Middelfart Sejlklub officielt godkendt som sportsklub jf. Dansk Sejlunions koncept af samme navn.
Junior- og Ungdoms DM afgjort i omskiftelige forhold
I weekenden d. 9.-10. sept. blev Dansk Sejlunion Junior- og ungdoms DM for de mest aktive klasser afviklet i meget omskiftelige vind- og vejrforhold.
180 sejlere er tilmeldt Junior- og Ungdoms DM i Skovshoved
I den kommende weekend d. 9.-10. sept. sejles der om Danmarksmestertitlen i de fleste af de mest aktive junior- og ungdomsklasser. Skovshoved Sejlklub er vært.
Weibel ny partner for Cenholt og Lübeck
Med radarproducenten Weibel Scientific i ryggen kan Nacra-sejlerne Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck sætte kursen mod VM 2018 i Aarhus og OL 2020 i Tokyo.
Historisk triumf - VM-guld til Jena og Katja
Suveræn kurs mod VM-guld blev kortvarigt bremset af dramatisk kæntring. I sidste sejlads blev al tvivl udryddet. Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen er nye verdensmestre i 49erFX.
Følg danskerne ved 49er og 49erFX VM i Porto
Otte danske besætninger er til start ved 49er-klassernes VM i Portugal. Resultater opdateres dagligt her på siden. Følg løbende VM-nyheder på sejlerlandsholdets Facebook-side.
Over 150 sejlere deltager i Grandprix i Skive
I weekenden d.- 26.-27 aug. er Skive Sejlklub vært ved det fjerde stævne i serien af Dansk Sejlunion Grandprix.
Årets bedste sejlerskole skal findes
Vinderen af First Sejlerskole Cup 2017, og årets bedste sejlerskole, skal findes den 9. september i Kerteminde.
Nydesignede medaljer ved årets DM’er
Dansk Sejlunion relancerer nu DM-medaljerne i et nyt design. Medaljens form refererer til en skødeblok – på den måde bliver medaljen mere ”personlig” for sejlsporten.
Rejsegilde for nyt sejlsportscenter i Aarhus
HKH Kronprins Frederik stod øverst på gæstelisten ved rejsegildet for Aarhus Internationale Sejlsportscenter, der står færdigt i foråret 2018.
Thu, 19 Mar 2015 12:27:26 GMT
Powered by RSSlib