Dansk Sejlunions RSS feed
Slutspurt – de første 70 unge klar til YOUNGSTERS
Horsens er klar til at tage imod, når startskuddet fredag den 27. april går til første udgave af YOUNGSTERS - den nye sail camp for de 15-23 årige. Tilmeldingen er stadig åben.
Stor udstilling med Danmarks førende marinemaler
Fire stærke sejladstilbud for børn, unge og kvinder
YOUNGSTERS og WOW (Women On Water) er to helt nye aktiviteter. Oveni kommer Uge 29 Ungdomscruise og børnenes Sommeraktiviteter, som klubber over hele landet afvikler i sommerferien.
Drukneulykker rammer sejlere UDEN vest
Drukneulykker rammer typisk ældre, mandlige lystfiskere UDEN redningsvest, viser Søfartsstyrelsens opgørelse for 2017. Sejlere MED vest er til gengæld fraværende i statistikken.
Uge 29 Ungdomscruise - på tur mod nære kyster
Når man i Sejler-Danmark efterlyser unge sejlere, så skal man holde øjnene åbne i uge 29. For i år løber "Uge 29 Ungdomscruise" endnu engang af stablen - en begivenhed, der har alt fra tower-trapezing til solbadning og glade sømandsviser ...
Dansk Sejlunions medlemstal holder uændret niveau
For tredje år i træk er Dansk Sejlunions medlemstal opgjort til knap 52.000 aktive. Tallene dækker over bl.a. et lille fald blandt børn og unge. Klubber med surftilbud klarer sig generelt godt.
Rindom-triumf på Mallorca - sikrer sejr allerede før Medal Race
Den danske Laser Radial-sejler formåede allerede fredag at sikre sig et så stort pointforspring, at hun ikke kan indhentes på sidstedagen. "Det lover godt frem mod VM," fortæller en glad Rindom.
Online VHF-kursus i ny version - tag prøven hjemmefra
Dansk Sejlunions online VHF-kursus med SRC er klar i en ny mobilvenlig udgave. Samtidig har Søfartsstyrelsen netop godkendt online-afvikling af prøver.
Følg 22 danske både til start ved Trofeo Princesa Sofia
Trofeo Princesa Sofia på Mallorca er årets første europæiske topevent for OL-klasserne - og et stævne, der altid har mange danskere på startlinjerne.
Line Markert - Videndeling højt på vores dagsorden
Kommentar fra formand Line Markert efter Dansk Sejlunions generalforsamling i Nyborg, lørdag den 17. marts.
Thu, 19 Mar 2015 12:27:26 GMT
Powered by RSSlib