Dansk Sejlunions RSS feed
Dansk dominans ved Portugal Grand Prix
Danske landsholdssejlere besatte fire ud af ni podiepladser ved årets sidste stævne.
Anna Munch kandidat til Årets Fund 2018
U21-verdensmesteren i Laser Radial er blandt de nominerede til Danmarks ældste idrætspris. I år er det 80. gang, at Dagbladet Politiken hæder årets største talentpræstationer.
Talentudvikler Jan Christiansen nomineret til talentpris
Dansk Sejlunions talentudvikler Jan Christiansen er nomineret til Team Danmark og Salling Groups Talentpris for sit store arbejde med de danske sejlertalenter.
Midtvejs i talentstrategien - hvordan går det egentlig?
På årets klubkonference var Dansk Sejlunions Talentstrategi 2016-2020 på dagsordenen, hvor der blev gjort midtvejsstatus på arbejdet med at nå målsætningerne. En slavisk gennemgang af alle punkterne i strategien vil være for langhåret i dette skriv, men det følgende er en gennemgang af områder, hvor der er sket noget eller noget på vej.
Lavere afgift - et godt skridt på vejen
Formandsblog: Sejlsporten og bådbranchen går bedre tider i møde efter nedsættelse af forsikringsafgiften. Men kampen slutter ikke her, skriver Dansk Sejlunions formand, Line Markert, i denne kommentar.
Idrætsanalytiker - sejlsporten har uudnyttet potentiale
Outdoor-aktiviteter oplever en sand popularitetsbølge i disse år. Det kan sejlklubber drage fordel af, hvis de griber mulighederne, lyder det fra Maja Pilgaard fra Idrættens Analyseinstitut.
EM-bronze efter ulykke – nu indstilles Lübeck til stor pris
Landsholdssejler Christian Peter Lübeck er én blandt tre kandidater, der er nomineret til den nystiftede Intet er umuligt-pris, der uddeles i forbindelse med DR's gallashow Sport 2018, den 5. januar.
Finanslov 2019 - Forsikringsafgift på lystbåde sættes ned
Afgiften på lystbådes kaskoforsrikringer sænkes fra 1,34 til 1,0 procent som del af Finansloven for 2019. Dermed rulles afgiften tilbage til samme niveau som før forhøjelsen i 2013.
Vild med Vand udstikker nye mål frem mod 2021
Nordea-fonden støtter Vild med Vand-projektet i yderligere to år. Et afgørende mål bliver at opbygge lokale netværk, der sikrer Vild med Vand og Havnens Dag som permanente fællesskaber i havnene.
Klubber kan søge støtte fra Friluftsrådet
Friluftsrådet giver støtte til små og store projekter, der skaber nye muligheder for at dyrke friluftsliv og opleve naturen. Ansøgningsfrist 1. februar 2019.
Thu, 19 Mar 2015 12:27:26 GMT
Powered by RSSlib