Dansk Sejlunions RSS feed
Troels Kløvedal tildelt Dansk Sejlunions Ærestegn
Sejlads har i fem årtier været Troels Kløvedals omdrejningspunkt for fantastiske fortællinger fra hele verden om historie, kultur, mennesker og natur. Med tildelingen af Ærestegnet ønsker Dansk Sejlunion at hædre dette enestående livsværk.
Dansk Sejlunion indstillet til Kulturministerens Idrætspris
Team Danmark har peget på Dansk Sejlunion som én af tre kandidater til Kulturministerens Idrætspris 2017. Indstillingen er begrundet i evnen til at udvikle elite- og talentmiljøer flere steder i landet og med atleter af begge køn.
Nu kommer vandscooterkørekortet – og tvungne forsikringer
Krav om vandscooterkørekort er på vej fra 1. januar 2018. Samtidig bliver vandscootere og speedbåde underlagt pålagt tvungne og dyrere ansvarsforsikringer – det vil sejlklubberne mærke.
Over 200 klar til Klubkonference - se det endelige program
Dansk Sejlunions Klubkonference 2018 foregår i Vingsted 17.-18. november. Tilmeldingen er stadig åben - se det komplette program på klubkonferencen.dk.
Klubudviklingsprisen 2018 - indstil kandidater frem til d. 31. dec
Med Dansk Sejlunions "Klubudviklingspris" hædrer Dansk Sejlunion hvert år en frivillig leder eller en sejlklub, der har gjort en særlig indsats i sejlsporten.
Ørsted og DIF kårer Årets Energibundt
Ørsted, det tidligere DONG Energy, og Danmarks Idrætsforbund vil gerne hylde de mange frivillige i idrætsforeninger i hele Danmark, der hver dag året rundt gør en indsats for, at børn, unge og voksne kan dyrke deres sport og nyde sammenholdet i lokalforeningerne. For andet år i træk bliver prisen Årets Energibundt derfor uddelt ved DR-showet Sport 2017 i Boxen i Herning d. 6. januar 2018.
Dansk Sejlunion i samarbejde med Vestas om talentudviklng
Danske OL-sejlere bliver en del af et nyt samarbejde med Vestas 11th Hour Racing under Volvo Ocean Race 2017-18. Samarbejdet udbygger den allerede tætte relation med Jena Mai Hansen som en del af besætningen på Vestas 11th Hour Racing.
Kolding Sejlklub - godkendt som sportsklub i Dansk Sejlunion
Også KDY og Hellerup Sejlklub er nu med i rækken. Dermed er i alt syv klubber godkendte som sportsklubber, der samarbejder med Dansk Sejlunion om lokal talentudvikling.
Verdens største surfcamp med deltagerrekord i Klitmøller
Flere end 70 børn og unge var tilmeldt Young Gun Classic surfcampen, som for 13. år i træk blev afviklet i Klitmøller i efterårsferien.
Blue Water Shipping bliver logistikpartner for VM 2018
Shipping af konkurrencegrej og transport til og fra event-området er blandt de opgaver, som der nu er afklaring omkring via aftale med Blue Water Shipping A/S.
Thu, 19 Mar 2015 12:27:26 GMT
Powered by RSSlib