Dansk Sejlunions RSS feed
Lavere forsikringsafgift vil være en gevinst for Danmark
Lettelse af forsikringsafgiften vil være en investering, der betaler sig i form af nye arbejdspladser, flere aktiviteter og et stærkere foreningsliv, skriver Dansk Sejlunions formand, Line Markert. Afgiften er lige nu på bordet i finanslovsforhandlingerne.
Jubelsommer i havnene - kurs mod 1 mio. overnatninger
Sommeren har været forrygende for de danske lystbådehavne – med 12 procent fremgang i antallet af gæstebådsovernatninger. Også tilgang af nye, unge bådejere skubber tallene i den rigtige retning.
Jena og Katja stopper deres 49erFX-kampagne
Efter syv år og talrige successer - bl.a. VM-guld, OL-bronze og EM-guld - har Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen besluttet at indstille samarbejdet i 49erFX. Motivationen til en 100 procents satsning frem mod OL i Tokyo 2020 mangler.
Nordea-fonden sender 2,5 mio. kr. ud til sejlklubber
Seks klubber i Dansk Sejlunion har fået støtte til bl.a. køb af klubbåde og klubhusbyggeri. Klubberne er blandt de 50 modtagere af til sammen 25 mio. kr., som Nordea-fonden yder i støtte til kystnære aktiviteter.
Grandprix-serien afgøres ved Harboe Cup
I weekenden d. 29.-30. sept. sejles årets sidste Dansk Sejlunion Grandprix. Dermed afgøres klassernes endelige Grandprix-ranglister – og det sker ved et brag af et stævne med Skælskør Amatør-Sejlklub som arrangør.
WOW brager derudaf - stævne har fuldt hus og venteliste
Women on Water er én af årets helt store nyskabelser. Flere steder i landet er der skabt særlige miljøer for kvindelige sejlere, og det kommende WOW-stævne i Sundby har for længst udsolgt.
Nyt momentum efter fantastisk sommer
Aktuel kommentar fra Dansk Sejlunions formand, Line Markert - om bl.a. en opløftende sommer for sejlsporten og et efterår med uddannelse, Klubkonference og blivsejler.dk på dagsordenen.
Se oversigt over kurser og uddannelser 2018-19
Sæsonen for kurser og uddannelser som bl.a. instruktør, træner, baneleder osv. begynder inden for de nærmeste uger. Se oversigten og find dit næste kursus.
6 korte fra nyhedsbloggen
Nyhedsbloggen opsamler aktuelle historier og nyheder i kort form
Ungdoms DM afgøres i Sønderborg
I weekenden d. 15.-16. sept. afgøres DM i de mest aktive ungdomsklasser. Sønderborg Yacht-Club er vært ved stævnet med deltagelse af knap 300 sejlere.
Thu, 19 Mar 2015 12:27:26 GMT
Powered by RSSlib