Dansk Sejlunions RSS feed
Warrer og Kirketerp markerer tiåret for gulddramaet ved OL
"Det giver stadig gåsehud at tænke tilbage på," fortæller Jonas Warrer om 49er-dramaet ved OL i Qingdao 2008.
Spar Nord Fonden støtter unge sejlere med med 600.000 kr.
Unge i alderen 15-23 år får nu bedre muligheder for at udfolde sig i sejlsporten. Det sker takket være donation fra Spar Nord Fonden fordelt over de næste tre år.
Anne-Marie Rindom vinder VM-bronze
Dansk sejlsports første medalje ved VM i Aarhus kom i hus fredag. Også fem nationspladser til OL i Tokyo 2020 er sikret.
Kampagne hjælper nye sejlere på vej til klubtilbud
Dansk Sejlunion bruger folkefesten under VM i sejlsport til at fortælle danskerne om de mange aktivitetstilbud i sejlklubberne med ny kampagne.
Overblik - alle danske resultater fra VM i Aarhus
53 danske sejlere fordelt på 34 startnumre stiller op ved OL-klassernes Hempel World Sailing VM i Aarhus.
55 danske sejlere klar til VM på hjemmebane
Rekordstort dansk hold på startlinjerne, når det fra torsdag går løs ved VM i Aarhus. Målet er at sikre mindst fire OL-pladser – foruden at se én eller to både i medaljekamp.
Politiet advarer sejlere - husk meldepligt i Grønland
Både, der sejler til og fra Grønland, skal melde position fire gang i døgnet. Det kan koste store bøder og erstatningskrav at undlade – hvilket en norsk båd fik at mærke for kort tid siden.
Cenholt og Lübeck vinder bronze ved Nacra-EM
EM-bronze til Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck kommer oven på et forår, hvor et alvorligt træningsuheld var tæt på at koste Lübeck den videre karriere.
Ny dansk verdensmester – Anna Munch slog til da blæsten kom
"Det er nu aller aldrig," sagde Anna Munch til sig selv, da det blæste op på næstsidste VM-dag – hvor hun med en 1'er og en 2'er gav sig selv en vinderchance, som hun greb på sidstedagen.
Christian Lerche - fra 1. sept. ny direktør i Dansk Sejlunion
Bredt funderet erfaring i sejlsporten og betydelige kompetencer fra lederstillinger i erhvervslivet var udslagsgivende for valget af Christian Lerche, siger Dansk Sejlunions formand, Line Markert, om den kommende direktør.
Thu, 19 Mar 2015 12:27:26 GMT
Powered by RSSlib