Dansk Sejlunions RSS feed
SailGP – en fantastisk nyhed for dansk sejlsport
Med nyheden om et dansk SailGP-hold fra 2020 rykker Danmark ind på én af international sejlsports mest spektakulære scener. Samtidig får unge danske sejlere et nyt drømmemål, siger Dansk Sejlunions formand, Line Markert.
Hjælp klubben - lav en indsamling
Med indsamlinger via BetterNow kan sejlklubber samle penge ind til bl.a. ungdomsarbejde, klubhusbyggeri eller køb af klubbåde. Støttebeløb giver skattefradrag. En oplagt mulighed for at sikre klubarbejdet en ekstra "julegave".
Super finaledag ved VM - dansk sølv og bronze
Lin Ea Cenholt og Christian Peter Lübeck sikrede sig VM-sølv i Nacra 17 i overbevisende stil. Imponerende 49erFX-bronze til Baad og Thusgaard, som på sidstedagen lukkede kæmpe pointgab op til podiet.
Rindom i finalen om Årets Sportsnavn 2019
Med sine mange topresultater i 2019 er den danske Laser Radial-stjerne nu for anden gang i karrieren med i finalefeltet om Danmarks fineste idrætspris.
VM og OL-udtagelse - mød alle danskerne
Her kan du møde alle otte danske besætninger, som i dagene 3.-8. december sejler VM i 49er, 49erFX og Nacra 17. VM-stævnet i New Zealand indleder samtidig den danske OL-udtagelse.
Piotr Wojewski nomineret til nystiftet Trænerpris
Anne-Marie Rindoms træner, Piotr Wojewski, er blandt de tre nominerede til Team Danmark og Salling Groups Trænerpris 2019. Vinderen afsløres ved DR Sportens gallashow 4. januar 2020.
VIDEO - Tre stærke historier fra Klubkonferencen
Dansk Sejlunions Klubkonference (16.-17. nov.) bød igen på et væld af engagerede og lærerige historier fra klublivet - og fra foreningslivet generelt. Her er tre eksempler, de er værd at se nærmere på
Dødsfald – Ib Sørensen, fhv. formand for OL-udvalget
Ib Sørensen, Dragør, ydede en fremragende indsats for sejlsporten i Dansk Sejlunion gennem to årtier, blandt andet som formand for OL-udvalget. Søndag den 10. november døde Ib i en alder af 85 år.
Ny OL-klasse åbner muligheder i dansk windsurfing
Fra 2024 skifter windsurfing ved OL fra RS:X til det nye iFoil. Beslutningen kan bane vej for en genstart af et dansk, olympisk windsurfmiljø, siger Dansk Sejlunions sportschef.
World Sailings årsmøde - med op- og nedture
Formandsblog fra Line Markert - om World Sailings årsmøde, hvor Anne-Marie Rindoms kåring til World Sailor of the Year var et højdepunkt, mens nedstemningen af forslaget til reform af World Sailing var det modsatte.
Thu, 19 Mar 2015 12:27:26 GMT
Powered by RSSlib