Dansk Sejlunions RSS feed
Havnens dag sætter ny rekord
Sejlklubbernes mange aktiviteter fik omkring 140.000 til at besøge Havnens Dag lørdag den 9. juni.
Ekstra sikkerhed - nyt landsholdstøj med gule ærmer
Et ærme i gul kontrastfarve kan gøre en forskel, når en sejler falder i vandet på en kold efterårsdag. Landsholdets nye lycra'er med sikkerhedsærmer er udviklet i samarbejde landsholdssponsor Zhik.
Grandprix i Aarhus med høj sol og nyt sejlsportscenter
Det nyindviede sejlsportscenter i Aarhus stod i centrum for årets tredje Grandprix-stævne, hvor et 49er-felt med hele 28 startende både supplerede de traditionelle Grandprix-klasser.
Dansk Sejlunion opslår stilling som direktør
Bestyrelsen har afsat juni til at finde Dansk Sejlunions kommende direktør – med udnævnelse omkring 1. juli og tiltrædelse i løbet af efteråret.
Line Markert - Støt op om Havnens Dag, 9. juni
Kommentar fra formand Line Markert - som optakt til en sommer, der begynder med Havnens Dag i juni og slutter med VM i Aarhus i august.
En kapacitet går fra borde
Sejladschef Steen Wintlev havde onsdag den 30. maj sidste arbejdsdag i Dansk Sejlunion. Han går nu på pension - men fortsætter dog med at løse udvalgte konsulentopgaver på områder, hvor hans store ekspertise gør en forskel.
Overholder klubbens RIB'er de nye forsikringskrav?
Den 15. maj 2018 blev det et lovkrav, at alle speedbåde – herunder sejlklubbers RIB'er – skal have tilknyttet en ansvarsforsikring baseret på objektiv dækning. Kravet gælder også udenlandske speedbåde.
Søg DIF og DGI's foreningspulje – 45 mio. til klubprojekter
Sejlklubber kan søge støtte til et væld af forskellige formål, der udviler foreningslivet. Få råd med på vejen hos Dansk Sejlunions klubkonsulenter.
Dødsfald - dansk sejlsports første 'udenrigsminister'
Den 20. maj mistede dansk sejlsport én af sine mest indflydelsesrige skikkelser på den internationale scene, da tidl. KDY-formand Niels Ehrhardt døde, 88 år gammel.
Sejlsportscenter indviet - et hus bygget på sejlerglæde
Aarhus Internationale Sejlsportscenter er nu officielt indviet. Dermed er års ihærdigt arbejde for at realisere dansk sejlsports mest ambitiøse byggeprojekt nogensinde nået i mål.
Thu, 19 Mar 2015 12:27:26 GMT
Powered by RSSlib